Jobb i KLM Miljø AS

Jobb i KLM Miljø AS

Vi søker etter dyktige operatører 

KLM Miljø AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor industri, septiktømming, graving, oljetanksanering, høytrykksspyling, rørinspeksjon, vakuumsuging og håndtering av farlig avfall.

Våre kunder er private, bedrifter og offentlige virksomheter. 

En moderne maskinpark og dyktige operatører, ivaretar våre kunders ønsker og behov innen vårt fagfelt. Samtidig tilpasser vi oss forandringene i markedet og jobber kontinuerlig med å forbedrer oss.

Vi vokser stadig og må rigge oss for videre vekst, for å dekke økende etterspørsel.   

Hvor holder vi til ?

KLM Miljø AS holder til på Minne Industriområde på Minnesund en snau time fra Oslo. Vår gode tilstedeværelse i vårt nedslagsfelt er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder.

En attraktiv arbeidsgiver

Vi er en attraktiv arbeidsplass fordi vi har god kompetanse og dedikerte ansatte. Våre  medarbeidere har lang erfaring i jobben og deler gjerne sin kunnskap med deg.

Vår maskinpark

Våre biler består av spesialbiler for slam og høytrykksspyling samt TV inspeksjonsbiler. Vår nyeste investering er en supersuger som gjør at vi står enda sterkere i markedet, og kan serve de fleste kundegrupper - både entreprenører, kommuner og privatkunder.

Vi tar miljøet på alvor

Som renovatør er vi vårt ansvar bevisst i forhold til miljø. Alle ansatte jobber kontinuerlig for å etterleve vårt motto: Vi tar miljøet på alvor!

Spennende arbeidsoppgaver

Hverdagen som ansatt i KLM Miljø AS er både spennende og variert. Stillingen byr på store muligheter for rette vedkommende. Ansvarsfulle oppgaver bidrar til at du får utvikle deg faglig og personlig. Du vil bli en del av et sammensveiset lag med gode kolleger, som alle er med å bidra til at KLM Miljø er en trygg og sikker arbeidsplass.

Nødvendige kvalifikasjoner

Vi søker etter deg som har nødvendige kvalifikasjoner, er postitiv, handlekraftig og løsningsorientert. Evner du i tillegg å yte det lille ekstra ut mot kunder og kollegaer, er det kanskje deg vi ser etter.

Sjekk våre ledige stillinger eller send oss en åpen søknad.

Ledige stillinger:

Samarbeidspartnere

KLM Miljø AS innehar alle relevante godkjenninger som kreves, slik at jobben utføres optimalt i henhold til gjeldende lover og regler

Vi har kompetanse og kapasitet som gjør oss til en stabil samarbeidspartner