Nyheter

ny driftsleder klm 150 124Vi gratulerer Ole Stian som ny driftsleder! Ole Stian har jobbet i KLM helt siden 2005 og gleder seg til å ta fatt i nye utfordrende oppgaver og ansvarsområder som driftsleder i selskapet.

Nye TømmeavtalerKLM har inngått avtale med en rekke nye bedriftskunder Naboen, Cramo, Utleiesenteret Dramme og BG Utleie om tømming og vask av mobile toaletter som dekker: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Vi er glade for at så mange velger våre faste tømmeavtaler og ser til videre samarbeid i årene som kommer.

agjvKLM Miljø er stolt hovedleverandør av Spyling og slamsuging til folloprosjektet. Vi stiller med kjøretøy og materiell til disposisjon ved behov.

KLM Miljø ASKLM er i gang med bygging av nye kontorlokaler for å imøtekomme stor pågang av nye oppdrag og kunder. Vi gleder oss å til å flytte inn i løpet av 2019.

ramirentKLM har inngått avtale om tømming og vask av mobile toaletter på hele Østlandet og nylig utvidet oppdraget til Hedmark og Oppland for å ivareta Ramirent sine kunder. Vi takker for oppdraget og ser frem til videre samarbeid i årene som kommer.

graving og anleggKLM har nå utvidet kapasiteten med ny minigraver som gjør oss i stand til å ivareta den økende etterspørselen etter graving fra våre kunder.

stavdalKLM har inngått avtale om tømming og vask av mobile toaletter på hele Østlandet for å ivareta Stavdal sine kunder. Vi takker for oppdraget og ser frem til videre samarbeid i årene som kommer.

supersuger hydrocleanKLM har inngått med samarbeid med Hydroclean på supersuger som gjør oss i stand til å ivareta den økende etterspørselen av oppdrag : Stubbloft, flissuging, vakumsuging og korn.

Samarbeidspartnere

KLM Miljø AS innehar alle relevante godkjenninger som kreves, slik at jobben utføres optimalt i henhold til gjeldende lover og regler

Vi har kompetanse og kapasitet som gjør oss til en stabil samarbeidspartner