Nyheter

Supersuger KLM har investert i ny supersuger som gjør oss i stand til å ivareta den økende etterspørselen av oppdrag fra våre kunder.

Vi dekker Oslo, Akershus, Hedmark og Oppland.

stavdalKLM har inngått avtale om tømming og vask av mobile toaletter på hele Østlandet for å ivareta Stavdal sine kunder. Vi takker for oppdraget og ser frem til videre samarbeid i årene som kommer.

ny driftsleder klm 150 124Vi gratulerer Ole Stian som ny driftsleder! Ole Stian har jobbet i KLM helt siden 2005 og gleder seg til å ta fatt i nye utfordrende oppgaver og ansvarsområder som driftsleder i selskapet.

Nye TømmeavtalerKLM har inngått avtale med en rekke nye bedriftskunder Naboen, Cramo, Utleiesenteret Dramme og BG Utleie om tømming og vask av mobile toaletter som dekker: Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark og Oppland.

Vi er glade for at så mange velger våre faste tømmeavtaler og ser til videre samarbeid i årene som kommer.

agjvKLM Miljø er stolt hovedleverandør av Spyling og slamsuging til folloprosjektet. Vi stiller med kjøretøy og materiell til disposisjon ved behov.

KLM Miljø ASKLM er i gang med bygging av nye kontorlokaler for å imøtekomme stor pågang av nye oppdrag og kunder. Vi gleder oss å til å flytte inn i løpet av 2019.

ramirentKLM har inngått avtale om tømming og vask av mobile toaletter på hele Østlandet og nylig utvidet oppdraget til Hedmark og Oppland for å ivareta Ramirent sine kunder. Vi takker for oppdraget og ser frem til videre samarbeid i årene som kommer.

graving og anleggKLM har nå utvidet kapasiteten med ny minigraver som gjør oss i stand til å ivareta den økende etterspørselen etter graving fra våre kunder.

Samarbeidspartnere

KLM Miljø AS innehar alle relevante godkjenninger som kreves, slik at jobben utføres optimalt i henhold til gjeldende lover og regler

Vi har kompetanse og kapasitet som gjør oss til en stabil samarbeidspartner